Niin pariskunta meni tekemään lähtöselvityksiä. Jälkitarkastus ja kipsin poisto olisi kuuden viikon kuluttua. He maksoivat laskun ja Mari linkutti Markon tukemana ulos. Tyttö oli saanut sairaalasta lainaksi kainalosauvat, mutta hän ei vielä niitä osannut käyttää. He menivät suoraan läheiselle bussipysäkille ja linja-auto tulikin ihan heti.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mies työnsi ystäväänsä takamuksesta linja-autoon ja Mari lysähti etupenkille. Marko maksoi kyydin. Hänellä oli jo rahat aika vähissä. Pitäisi ostaa ruokaa Tonille ja heille. Tonin luona ei viitsinyt ihan ilmaiseksi olla. Mies kertoi Marille rehellisesti rahapulastaan ja hän saisi seuraavan kerran rahaa vasta ylihuomenna, perjantaina. Tulisi Kelan työttömyyskorvaus.

 

Kaupungissa he kävivät Marin automaattikortilla nostamassa 140 euroa. Muutama kymppi jäi vielä tilille. He ehtivät juuri ja juuri seuraavaan Tonin luokse menevään linja-autoon. Siinä oli taas taiteilemista, että Mari pääsi bussin kyytiin. He istuivat etupenkille. Taakse he eivät viitsineet mennä, koska tytöllä oli vaikeuksia kävellä kipsijalallaan.

 

Perille saavuttuaan he menivät käymään vielä lähikaupassa ja Mari maksoi kaikki ruokatarvikkeet. Laskua tuli melkein viisikymmentä euroa. Siihen sisältyi Marin muutama siideri ja Markon oluet. He aikoivat juhlistaa tätä ”kotiin paluuta”. Nuori nainen oli jo aivan väsyksissä ja niin he läksivät astelemaan kohti Tonin asuntoa.

 

Portaat pitäisi vielä nousta toiseen kerrokseen. Se olisi Marille vaikeata. Markopa tempaisikin tytön syliinsä ja kantoi tämän ovelle sekä soitti ovikelloa. Toni tuli avaamaan. Hän oli vasta herännyt, vaikka kello näytti melkein yhtätoista. Työttömillä ei ollut kiirettä ylösnousun kanssa.

 

Toni päästi nuoret sisälle ja taivasteli siinä Marin tapaturmaa. Tyttö sanoi jalkansa olevan kovin kipeä. Tosin apteekissa käyminen oli unohtunut. Mari kirjoitti valtakirjan Tonille, että hän voisi käydä hakemassa vielä tänään särkylääkkeitä. Siinä meni muutama aika rupatellessa ja Marko keitti kaikille kahvit. Kahvin jälkeen Toni sanoi menevänsä apteekkiin. Näin Marko ja Mari saivat vähän kahdenkeskistä aikaa.

 

Heti Tonin lähdettyä Marko otti Marin syliinsä sohvalla. Hän viivytteli suudelmaa. Suu vaelteli tytön kaulavaltimolla ja tuli vähän ajan kuluttua poskille. Viimein hän löysi Marin suun. Kieli tutkaili hampaita ja tyttö veti kielensä sisäänpäin ja liikutteli rytmikkäästi sitä. Markolla tuntui värähtelyt housuissa asti ja Mari oli intohimonsa vallassa kaatunut sohvalle. Miehen käsi vaelteli pitkin tytön vartaloa. Mari sai orgasmin, vaikka ei menty sen pitemmälle. Mies oli aivan kiihkoissaan, mutta ovella rapisi jo avain ja Toni tuli apteekista.

 

-        Jatkakaa vain, minä lähden kohta kartsalle. Saatte olla sitten aivan rauhassa,

 

Toni sanoi. Marko ja Mari nousivat sohvalta hieman noloina ja järjestelivät vaatteitaan.

 

-        Aina sinä keskeytät,

 

Marko vihjaisi. tyttö oli tulipunainen noloudesta. Toni antoi vihellellen lääkkeet Marille ja meni sen siliän tien ulos.

 

Nilkkaa pakotti jo kovasti. Mari otti yhden särkytabletin ja meni sitten sohvalle lepäämään. Marko toi mehua ja meni itse parvekkeelle tupakalle. Mari ei polttanut niin paljoa kuin hän. Mies muisti viimeöiset tupakkareissut, kun hän toivoi rakkautta tähden lennettyä. Mystistä taikaa kaikki oli.

 

Markon kännykkä alkoi piristä ja hän vastasi.  Siellä oli entinen tyttöystävä, joka rupesi ruikuttamaan miestä takaisin. Marko ilmoitti ykskantaan, ettei se toimisi enää. Hänellä oli jo oma rakas Marinsa. Maria hän ei aikoisi jättää. Puhelun jälkeen mies meni takaisin sisälle.

 

Marko huomasi, että Mari nukkua tuhisi sohvalla. Päivä oli käynyt tytön voimille. Hän hiippaili naisensa luo ja antoi hellän suukon hiuksille. Hän päätti valmistaa ruoan Marille ja itselleen. Tonista ei tiennyt, miten kauan hän kaupungilla viipyisi.

 

He olivat ostaneet ruoka-aineksia riittävästi. Marko laittoi veden kiehumaan. Hän tekisi muusia ja lihapullia. Paistinpannu oli jo valmiina levyllä. Siihen vain rasvaa ja valmiit lihapyörykät paistumaan. Vesi kiehui vähän ajan kuluttua ja Marko lisäsi siihen vähän suolaa sekä lisäsi muusijauheen. Ruoka oli valmista.

 

Hän etsi Tonin liinavaatteista pöytäliinan ja levitti sen pöydälle. Varmaankin Tonin äidin tekemä ristipistotyö. Liina oli valkoinen ja kulmiin oli kirjailtu kukkia. Astiakaapista löytyi kaksi mustaa lautasta ja kaksi kirkasta juomalasia. Aterimet löytyivät keittiön laatikosta.  Marko asetteli sairaalasta tuodut kukat pöytää koristamaan ja niin pöytä oli valmis. Jääkaapista vielä maito ja pannunaluset pöydälle. Muusi ja lihapullat nopeasti pöytään ja sitten ei kun Maria herättelemään.

 

-        Kultaseni, heräilehän jo,

 

Marko kuiskaili tyttönsä korvaan. Hän otti kädellään Maria leuasta ja suuteli suoraan suulle. Siihen tyttö heräsi ja hän kietoi laihat käsivartensa Markon ympärille

.

-        Älä koskaan jätä minua,

 

pyysi tyttö. Marko vakuutteli olevansa aina ja ikuisesti Marin turvana.

 

Marko auttoi Marin istumaan ruokapöytään. Tytöllä oli jo kova nälkä. Hän katsoi poikaa kiitollisena ja ahmi ruokansa hyvällä ruokahalulla. Marko söi myös tukevasti.

 

Ruoan jälkeen he menivät parvekkeelle. Mari könkkäsi keppien kanssa poikaystävänsä seuraksi. Onneksi tyttö ei ollut himotupakoitsija. Ei tarvinnut niin usein lähteä savuille. Parvekkeella he vetelivät tupakoitaan henkeen nautinnollisesti. Toni ei ollut vielä kotona. He saivat olla ihan rauhassa kahden kesken.

 

Mies meni laittamaan heille petiä olohuoneen nurkkaan ja Mari istui sohvalla. He halusivat ruveta pitkälleen sängylle vierekkäin. Pian Marko auttoi tyttönsä sänkyyn ja köllähti siihen viereen. Hän hyväili Maria ja tyttö vastasi hyväilyihin. Pian he olivat jo intohimon pauloissa ja varovasti Marko tuli takaapäin Marin sisälle. He olivat rakastuneita ja halusivat rakastella aina, kun se oli mahdollista.

 

Rakastelun jälkeen Markon oli autettava Mari pesuhuoneeseen ja yhdessä he kävivät suihkussa. Kipsin ympärille he laittoivat muovin. Kukaan ei heitä häirinnyt.

 

Suihkun jälkeen molemmat laittoivat yöpukimet yllensä. Marilla oli puuvillainen paituli ja Marko vetäisi vain bokserit jalkaansa. Rakastavaiset menivät patjoille pitkäkseen. He juttelivat kaikenlaista. Mies jopa kosi tyttöä. Mari oli onnessaan, mutta kieltäytyi vielä laittamasta sormusta sormeensa. Eihän heillä ollut edes rahaa sormuksien ostoon. Pian molempien silmät menivät väkisin kiinni. Uni voitti. He eivät edes kuulleet Tonin myöhäistä kotiintuloa.

 

Aamulla Toni rallatteli pirteänä keittiössä. Hän valmisti aamupalaa itselleen ja rakastavaisille. Hän särki muutaman kananmunan paistinpannulle. Rasva rupesi rätisemään ja Mari havahtui unestaan. Marko nukkui vielä. Tyttö koetti nousta varovasti miehen vierestä mennäkseen kylpyhuoneeseen. Varovaisuus ei onnistunut. Mies heräsi ja koppasi Marin syliinsä. Tytön hymy miehelle oli jonkinlainen irvistys, koska jalkaan sattui vielä. Aamusuukot he kuitenkin siinä vaihtoivat.

 

Pian nuoripari istui pöydän ääressä, syömässä Tonin valmistamaa aamiaista. Molemmilla oli kova nälkä ja ruuan hupeni äkkiä parempiin suihin. Ruokaa ei ollut edes jääkaapissa enää. Marilla oli vielä muutama kymppi jäljellä. Hän antoi ne Tonille ruokaa varten. Huomenna Marko saisi päivärahansa.

 

Toni rupesi tekemään lähtöä kauppaan. Marko lupasi siivota aamiaisjäljet. Kaikki yhdessä menivät kuitenkin ensin tupakalle parvekkeelle. Aamun ensimmäiset savut olivat nautinnolliset. Ulkona paistoi aurinko. Oli kovin lämpöinen päivä tulossa.

 

Savukkeet nautittuaan kaikki menivät sisälle. Toni teki kauppaan lähtöä, Marko rupesi raivaamaan aamiaisjälkiä ja Mari meni sohvalle istumaan. Hän etsi päivän lehden käsiinsä ja rupesi lukemaan. Toni kyseli nuoreltaparilta, että mitä pitäisi tuoda kaupasta. Ei Marko ja Mari sen kummempaa keksinyt, koska heillä ei vielä tänään ollut rahaa. Toni saisi tuoda mitä haluaisi.

 

Ovi loksahti kiinni, kun Toni läksi. Marko pyyhki keittiön pöydän ja tiskasi astiat. Pian hän oli Marin vieressä. He katselivat yhdessä päivän uutisia. Marko suikkasi suukon Marin poskelle ja tytön sydän värähti. Mari oli tosi onnellinen, kun tapasi tämän miehen. Tiedä, missä sitä olisi, jos mies ei tullut hänen luokseen heti samana päivänä, kun joutui lähtemään kotoaan kadulle. Varmaan hän olisi näitten epäsosiaalisten kavereiden kanssa. He joivat viinaa ja käyttivät huumeita sekä lääkkeitä sekaisin.